Fem snabba med Hans Norrgårds, delägare och projektledare på Planoform

Hej Hans, vad gör du om dagarna?

– Eftersom jag är en av delägarna så blir det väldigt mycket olika saker – allt från smått till stort. Men mitt främsta fokus är att sälja och driva projekt.

Vilket är ditt favoritrum hemma och varför?

– Det är absolut köket eftersom det är där familjen möts och samlas. Men mitt kök är inte renoverat så som jag vill ha det. Jag är väl lite skomakarens barn, men renovering är på gång och jag ser fram emot att få ett kök som jag trivs ännu bättre i.

Vad lagar du helst i ditt kök?

– Mina barn är lite äldre nu och (tack och lov) inte så kräsna längre. Men generellt gillar jag att laga någonting som barnen uppskattar. Det kan vara alltifrån pannkakor till en god köttbit med potatisgratäng. Jag gillar att laga mat med rena smaker, det behöver inte vara så avancerat.

Har du någon drömmöbel? I så fall vilken?

– Jag har alltid drömt om en Chesterfieldfåtölj. Det beror nog delvis på nostalgi, jag minns att vi hade familjekompisar som hade en hel soffgrupp, och det var en speciell känsla kring den. Sedan har jag ju haft förmånen att se det fantastiska hantverket i produktionen av en sådan möbel med toppkvalitet, fantastiskt!

Varför tycker du att man ska investera i ett kök från Planoform?

– Förutom att man får ett högkvalitativt, vackert och tidlöst kök så får man allt vårt engagemang och vår långa erfarenhet och kompetens. Vi lämnar ingenting åt slumpen och är bekväma i att vara ärliga gentemot kunden. Det handlar om att skapa en lösning som fungerar och kunden är nöjd med under en lång tid – det är då man får ett långsiktigt värde.

Kontakta oss