Från kontakt till slutresultat  

Hur går det till när du köper ett kök eller förvaringslösning hos oss på Planoform? I korta drag kan man säga att det är sju olika steg, och vi är såklart med dig under hela resan. Hur lång tid det tar beror på projektets storlek och omfattning, men ett tidsestimat är ca 12 veckor från start till mål.

Kontakt

Kontakta oss genom att ringa, maila eller besöka vår butik. Du berättar ditt behov och vi förklarar processer och visar upp produkter. Om du känner att vi kan erbjuda någonting som passar dig så bokar vi in ett uppföljande möte.

Uppföljningsmöte 1

Under första mötet skaffar vi en tydligare bild av dina behov och önskemål. Här vill vi ta del av din vision, gärna genom inspirationsbilder och skisser. Dessutom är det bra om du funderat kring budget så vi kan anpassa oss efter det när vi tar fram förslag.

Uppföljningsmöte 2

Till nästa möte har vi tagit fram förslag, skisser och prisindikationer utifrån dina behov och preferenser. Om möjligt träffas vi hemma hos dig för att på plats kika, kontrollmäta och se förutsättningar för eventuell ventilation, vatten och el.

Köpekontrakt

I nästa steg tar vi fram en skarp offert som visar priser och exakt hur det planerade köket eller förvaringslösningen skulle se ut. När vi är överens skriver vi på ett köpekontrakt och sedan börjar det roliga på riktigt.

Beställning

Vi lägger beställningen till leverantören och går igenom orderbekräftelsen för att dubbelkolla att allt är med och ser bra ut. Sedan följer vi upp leverans, transport och bokar in det som krävs för att allt ska gå smidigt; som montörer, rörmokare, elektriker och snickare.

Leverans och montering

Vi levererar varorna hem till dig och bär in, packar upp och tar med oss skräpet därifrån. Vi är dessutom på plats under själva monteringen för att se till att allt går rätt till och blir precis som du tänkt dig. Vi gör även en grovstädning av köket när det är monterat och klart.

Uppföljning

Efter några veckor kontaktar vi dig och kollar så att allting fungerar som det ska. Vill du efterjustera luckor eller fixa med detaljer? Vi kommer på återbesök och ser till att ordna med finliret.

Är du intresserad av ett första möte? Kontakta oss idag!

Kontakta oss