Skräddarsydd förvaring  

Planoform skräddarsyr garderober, dressing-room, inredningar, bokhyllor och förvaring av högsta kvalitet. Vi använder gedigna material och ger varje detalj den omtanke den förtjänar. Vi erbjuder några av världens främsta varumärken inom vår genre.

Platsbyggda garderober

Förvaringsmöjligheterna hemma är viktigare än man kan tro. Det bidrar inte bara till ett bekvämt och funktionellt hem, utan det skapar också en känsla som är viktig för att trivas och älska sitt hem. En rymlig, platsbyggd garderob förhöjer känslan av lyx samtidigt som det är en vacker inredningsdetalj. Varje garderob är unik och utformas utifrån förutsättningarna i rummet. Vi skräddarsyr dina garderober så att de passar i just ditt hem.

Exklusiv walk-in-closet

En exklusiv walk-in closet eller ett dressingroom skapar en lyxig och praktisk förvaring för kläder, skor och väskor. Ett förvaringsrum som tillgodoser flera behov och som är estetiskt tilltalande samtidigt som det är flexibelt och funktionellt inrett. Vi skräddarsyr din walk-in-closet så att de passar i just ditt hem.

Platsbyggda bokhyllor

En platsbyggd bokhylla är inte bara snygg, den ger förvaring som nyttjar rummets alla vinklar och vrån. Varje bokhylla är utformas utifrån förutsättningarna i rummet och variationsmöjligheterna är oändliga. Platsbyggda bokhyllor går att anpassa till alla olika typer av utrymmen, som till exempel vindar, trappor och runt dörrar.

Läs mer

Våra varumärken

Lema

Upptäck mer

Boffi | De Padova

Upptäck mer

Kontakta oss