Höstens hetaste inredningsdetaljer

På Planoform brukar vi inte prata om trender. Vi är nämligen säkra på att det går att skapa inredning som är tidlös och inte går ur tiden. Men omväxling förnöjer och visst kan det vara kul att pynta sitt hem med detaljer som gör att det känns nytt och fräscht. Här kommer tips på några inredningsdetaljer att satsa på i höst.

Måla monokromt

Våga tänka annorlunda när det kommer till färgsättning hemma. Skippa de klassiskt vita listerna och måla väggar och snickerier i samma kulör. På Planoform gillar vi dunkla kulörer i nyanser av grå, blå, beige och grön. Kombinera med ombonade detaljer som en pälsmatta, färgglad filt eller kuddar i olika mönster.

Blandad konst

Fyll väggarna med konst. Våga blanda oljetavlor med posters och akvareller. Blandningen av modernt, klassiskt och loppisfynd ger en genuin känsla som väcker intresse och skapar dynamik.

Skulpturer

Vackra skulpturer i terrakotta, lera, gips eller sten får gärna pryda fönsterbrädor och bokhyllor. Nu vill vi bort från den avskalade hotellkänslan och få in historia i hemmet, så testa att byta ut en coffee table bok mot en vacker skulptur.

Brokiga element

Nu brinner vi för det handgjorda, brokiga och ojämna. Handblåsta vaser, keramik med charmiga skavanker, spännande armatur och levande material som som rotting och linne får gärna matchas med textilier som manchester eller sammet.

Kontakta oss