Fem snabba med Annica Åberg, projektledare och inredare på Boffi Studio

Hej Annica, vad jobbar du med på Planoform?

– Jag jobbar som inredare och projektledare. Det innebär att jag ritar, tar fram planlösningar och säljer inredning till våra kunder så att de får det så bra som möjligt utifrån sina förutsättningar.

Vilket är ditt favoritrum hemma?

– Det är definitivt köket. Jag älskar att laga mat och vara i köket i allmänhet. Jag har ritat det själv och fått det precis så som jag vill ha det. Det känns väldigt lyxigt!

Vad skulle du säga är höstens stora inredningstrender?

– Egentligen går det inte att fråga oss om trender. Våra leverantörer jobbar med en tidlös design som är gjord för att alltid vara lika snygg. Därför kan man vara trygg med att ingenting man väljer hos oss går ur tiden. Vi är trendlösa, helt enkelt.

Vad äter du helst en fredagsmiddag hemma?

– En fredagsmiddag ska gå snabbt och kännas lyxig, så jag tror det blir king crab legs med färskt bröd och aioli. Och iskall champagne till det. Det måste vara det godaste som finns?

Varför ska man besöka Boffi Studio?

– Boffi Studio är något utöver det vanliga och det finns en otrolig finish på allt. Man måste komma hit för att klämma, känna och uppleva denna otroliga miljö. Vi har en lång erfarenhet av att jobba med exklusiv inredning och kan det här med att skapa de bästa miljöerna hemma.

Kontakta oss