Fem snabba med Jesper Wickström, VD på Planoform.

Hej Jesper, vad innebär det att vara VD på Planoform?

– Man kan säga att jag är överallt och gör allt. Det som är mest inspirerande är att tillsammans med alla medarbetare få ”Planoformkänsla” på allt vi gör. Sedan är det alltid underbart att vara kreativ och skissa på inredningar till våra kunder.

Vad är ditt bästa tips när det kommer till inredning överlag?

– Man ska inte vara rädd att lita på sina känslor och ta emot tips från våra inredare. Man behöver inte göra som grannen eller som man gjorde förr. Se framåt, satsa på kvalitet och undvik trender!

Har du något favoritvarumärke av de ni säljer?

– Jag tycker om allt vi gör och älskar våra leverantörer som är personliga och brinner för sina produkter. Arclinea som bygger fanatiska kök är ett bra exempel på detta.

Vad lagar du helst för mat i ditt kök?

– Många av våra leverantörer är från Italien och jag älskar maten därifrån, så svaret är risotto. En enkel med Parmeigiano brukar vinna. Bästa risotton får du på Giacomo Bistrot i Milano. Helst med färsk tryffel http://www.giacomobistrot.com.

Varför ska man investera i ett kök från Planoform?

– Det är kvalitet som håller i många år och som du får glädje av varje dag. Sedan är kunskapen hos alla som jobbar på Planoform stor vilket gör hela processen smidig med ett bra resultat.

Kontakta oss