Fem snabba med Peter Söderlind, projektledare på Planoform

Hej Peter, vad gör man som projektledare på Planoform?

– Som projektledare leder jag inredningsprojekt från första mötet till färdig installation.
Vanligtvis träffar jag initialt kunden i vårt showroom följt av hembesök, dels för att få en känsla på plats samt för att ta exakta kontrollmått. Efter drygt 9 år på Planoform och några hundra inredningsprojekt delar jag gärna med mig av idéer kring detaljer som skapar den där känslan av en perfekt platsbyggd lösning.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

– Att ständigt träffa nya människor och få lyssna in önskemål, idéer och drömmar för att sedan förverkliga dessa.

Hur ser ditt drömkök ut?

– Det skulle nog vara ett rätt kaxigt kök i mörka toner, bänkskiva i typ Portoro marmor och en gigantisk köksö med downdraft-häll där man kan laga mat och hänga med familj och vänner.

Vilka tre prylar är absolut viktigast att ha i ett kök?

– En genomtänkt utformning av köket är a och o för att vilja laga mat och hänga i köket varje dag. Bra vitvaror som levererar vad man kan förvänta sig och som håller över tid. Lättåtkomlig förvaring där var sak har sin plats så köket blir lättstädat (ja, jag har små barn).

Varför ska man investera i ett kök på Planoform?

– Om jag lyssnar på våra återkommande kunder är det vårt engagemang i projekten och kvalitén på produkterna vi levererar som uppskattas mest. Vår samlade erfarenhet på Planoform kring heminredning, kök och garderober är vår styrka och resultatet blir ofta något som kunden stolt visar för vänner och bekanta.

Kontakta oss